ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ - ΑΜΕΑ 

Όραμά μας είναι να είμαστε καινοτόμοι στον κλάδο μας, στα είδη για το μπάνιο, την κουζίνα και το δάπεδο, και να ικανοποιούμε στο μέγιστο δυνατό τις ανάγκες όλων των συνεργαζόμενων μαζί μας. Αποστολή μας είναι η διάθεση προϊόντων που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφερόμενα με την καλύτερη σχέση ποιότητας προς τιμή. Με ζητούμενο τόσο τη λειτουργικότητα όσο και την αισθητική, διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα ειδών υγιεινής, που διακρίνονται τόσο για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό, όσο και τη μεγάλη ανθεκτικότητά τους. Γι’ αυτό σας προσφέρουμε πλήθος ποιοτικών και ταυτόχρονα οικονομικών επιλογών, για κάθε μπάνιο. Παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις, για να δημιουργήσουμε ξεχωριστούς και ιδιαίτερους προσωπικούς χώρους.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να σας βοηθήσει και να σας καθοδηγήσει, απαντώντας σε κάθε απορία σας, ακόμα και σε τεχνικά θέματα, που αφορούν προδιαγραφές υλικών. Σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις, που ανταποκρίνονται σε κάθε σας ανάγκη!

AμEA

Με στόχο την ανταπόκριση σε κάθε εξατομικευμένη ανάγκη, στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε εξειδικευμένα προϊόντα. Ειδικότερα, θα βρείτε ό,τι χρειάζεται το μπάνιο για άτομα με ειδικές ανάγκες (AμEA), όπως είδη υγιεινής, καθίσματα, μπαταρίες, αξεσουάρ, ντουζιέρες, καμπίνες.